מרק בקר עגבניות מלוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 136 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית דורש מיורן, מלח, בזיליקום, שמן צמחי. 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק עגבניות ווידליאן מלוח, מרק בקר ירקות מתובל, ו מרק מקרוני בקר ועגבניות.
הוראות
1
בתנור הולנדי או בקומקום מרק, משחימים את בשר התבשיל ועצם המרק בשמן.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקר
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את שאר החומרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 4-5 שעות או עד שהבשר רך. שומן רזה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
3
הסר בשר מהעצם; חותכים ל-1/2 אינץ'. קוביות. לחזור למרק; חום דרך.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים