מרק ברוקולי גבינה הטוב ביותר
מרק הברוקולי הטוב ביותר הוא המרק שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו סלרי, חלב, גבינת צ'דר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: מרק ברוקולי גביני, מרק ברוקולי גביני, ו מרק ברוקולי גביני.
הוראות
מערבבים ברוקולי, תפוחי אדמה, סלרי, גזר ובצל בסיר גדול; יוצקים מספיק מים על תערובת הירקות כדי לכסות.
תוסיף קוביות מרק לסיר. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום בינוני; מבשלים בבית מבשלים עד הירקות רכים, כ 20 דקות.
בעוד ירקות מבשלים, להמיס חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים קמח לתוך חמאה מומסת כדי לשלב. לאט מערבבים חלב לתוך תערובת החמאה, בישול ערבוב עד שיש לך רוטב עבה, 5 עד 10 דקות.
להפחית את החום מתחת ירקות נמוך. מערבבים רוטב לתוך תערובת ירקות כדי לשלב עם הנוזל בצורה חלקה.
מוסיפים גבינה בכמויות קטנות, ומאפשרים לכל תוספת להמס לתוך המרק לפני הוספת הבא.