מרק בשר חזיר (וכיצד לבשל חזיר פיקניק מעושן ונרפא)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק בשר חזיר (ואיך לבשל חזיר פיקניק מעושן ונרפא). ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 150 גרם חלבון 116 גרם של שומן, וסך הכל 1705 קלוריות. 186 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, סלרי, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה.
הוראות
מניחים הכל בסיר מלאי גדול, מכסים במים, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר את החזיר מן המרק, להפריש, מסננים את המוצקים מן המרק ולהשליך.עבור בשר חזיר, עם פצפוצים: לטפוח בשר חזיר יבש, להבקיע את העור לרוחב, לשפשף מלח לתוך העור צלוי, צד העור למעלה, בתוך 163° שחומם מראש עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של135, על 1-2 שעות.להפוך את הטמפרטורה עד450 וצולים עד העור מקבל את כל נחמד ופריך ואת החזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של145, על 15-30 דקות.
תן לנוח במשך 15 דקות, פרוסה ומגישה.