מרק גבינה עם כיריים איטיים מוקרמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גבינת תפוחי אדמה סיר איטי שמנת. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם מים חמים, תפוחי אדמה russet, בסיס מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מרק תפוחי אדמה עם כיריים איטיים, סיר איטי מרק תפוחי אדמה מוקרם, ו קרמי איטי מבשל עוף ומרק תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים בצל בחמאה עד שקוף. מערבבים בקמח עד חלקה, ולאחר מכן מערבבים בהדרגה 2 כוסות מים, גזר, סלרי, שום, מלח ופלפל.
מחממים דרך, ואז מערבבים בחלב. ממיסים את בסיס העוף ב 1 כוס מים חמים, ויוצקים לתערובת ירקות.
מניחים תפוחי אדמה בבישול איטי, ויוצקים תערובת ירקות מחוממת לתוך תפוחי אדמה.
כיסוי, ומבשלים 5 שעות על גבוה, או 8 שעות על נמוך.
הסר עלה דפנה. מחית על 4 כוסות של המרק בבלנדר או מעבד מזון, ולאחר מכן מערבבים מרק מחית לתוך התוכן של בישול איטי. מערבבים בגבינה ובייקון עד גבינה מותכת.