מרק גבינה תפוחי אדמה מעושן
מרק תפוחי אדמה מעושן נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. . אם יש לכם מרק עוף, מרגרינה, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה מעושן, אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת, ו נקניק מעושן גבינה תפוחי אדמה פריטטה.
הוראות
מטגנים את הבצלים בחמאה או במרגרינה במחבת גדולה.
מוסיפים את מרק העוף ואת תפוחי האדמה הקוביות. חותכים את הנקניק המעושן לחתיכות בגודל ביס, ומוסיפים למרק. מבשלים מעל חום בינוני עד תפוחי האדמה רכים.
באמצעות מחית תפוחי אדמה, מועך קלות את תערובת תפוחי האדמה כדי לשבור את הקוביות קצת, אבל לא מועך לחלוטין כמו שהיית עבור פירה.
מוסיפים את הגבינה, ומערבבים עד מומסת. מערבבים בחלב התאדה. מתבלים בפלפל שחור. המרק צריך להיות עבה למדי, אבל אתה יכול לעבות אותו עוד יותר עם משחה של קורנפלור ומים. השתמש בערך 1 כף של עמילן תירס בכל פעם, ולהוסיף אותו למרק עד שהגעת לעובי הרצוי.