קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

מרק גזר-ג'ינג'ר

מרק גזר-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר-ג'ינג'ר. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא גזר, מיץ ליים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר גזר, ו מרק גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ו סאוט 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
מוסיפים גזר, יוצקים מרק ומתבלים עם קמצוץ של מלח. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד גזר הם מאוד מכרז, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
6
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר. להחזיר מרק לסיר ולהביא לרתיחה. מערבבים במיץ לימון ושמנת ומתבלים במלח ופלפל. אל תרתח. דק עם מרק או מים נוספים אם המרק עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
בואו מגניב, לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש. מצקת לתוך קר תרמוס, או, כדי לשרת חם, לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, לפני מצקת לתוך תרמוס.
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת