מרק גזר-ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק גזר-ג'ינג'ר. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא גזר, מיץ ליים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו מרק גזר-ג'ינג'ר-מיסו ומרק אפונה טחון, מרק ג'ינג'ר גזר, ו מרק גזר-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך אבל לא השחמה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר ו סאוט 1 דקה יותר.
מוסיפים גזר, יוצקים מרק ומתבלים עם קמצוץ של מלח. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל, מכוסה חלקית, ערבוב מדי פעם, עד גזר הם מאוד מכרז, 25 עד 30 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר. להחזיר מרק לסיר ולהביא לרתיחה. מערבבים במיץ לימון ושמנת ומתבלים במלח ופלפל. אל תרתח. דק עם מרק או מים נוספים אם המרק עבה מדי.
בואו מגניב, לכסות ולקרר עד מוכן לשימוש. מצקת לתוך קר תרמוס, או, כדי לשרת חם, לחמם מחדש על חום בינוני-נמוך, ערבוב לעתים קרובות, לפני מצקת לתוך תרמוס.