מרק גרנו וחומוס עם ציפוי פרמזן-הרב
אם יש לכם בצל, grano, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו חומוס, כרישה ומרק פרמזן, חומוס טוסקני ומרק ארוגולה עם פרמזן, ו נבט חומוס סוקה עם עשב עם סלט עשב ויוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, סלרי ו -2 שיני שום; מטוגנים 5 דקות. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 5 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים רסק עגבניות.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מים, גרנו, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 30 דקות.
מוסיפים 1 כפית בזיליקום, חומוס ועגבניות. מבשלים 5 דקות או עד מחומם היטב.
שלב את הגבינה, פטרוזיליה, 2 כפות בזיליקום, ו 1 שן שום. מצקת 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל אחד 6 קערות.
טפטוף כל מנה עם 1/2 כפית אקסטרהוירגין שמן זית; העליון כל מנה עם כ 2 כפות תערובת גבינה.