צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? מרק דגים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות שזיף, מיונז, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חוטי זעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת זעפרן כקינוח. נסו הדג הפשוט שלי Bouillabaisse-ma bouillabaisse גרסה simplifiée, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את rouille: מחית את המיונז, פלפלים אדומים קלויים, שמן זית, מיץ לימון, שום וקורט של מלח בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
מיץ לימון
מיונז
שמן זית
שום
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
מעבירים לקערה קטנה; מקררים עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
הכן את bouillabaisse: לגרר את בשר העגבניות על החורים הגדולים של פומפיה תיבת עד העורות; שומרים את העורות בנפרד. לקלף ולאכול את השרימפס, שומר את הקליפות והזנבות למרק; נקי ושכח את המולים. מקררים את פירות הים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
מרק דגים
מולים
שרימפס
קונכיות פסטה
עגבנייה
מרק
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבת
1
חום 3 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את קליפות שרימפס זנבות ומבשלים, ערבוב, עד אדום בהיר, על 3 דקות. מערבבים את רסק העגבניות עד incorporated, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
קונכיות פסטה
שרימפס
3
מוסיפים את מיץ הצדפות, 4 כוסות מים, את עורות העגבניות השמורות, את גרידת התפוז ו 1/4 כוס של שומר פרוס. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני; מבשלים עד הנוזל מצטמצם כ 4 כוסות, 12 עד 15 דקות. מסננים את המרק דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את הנוזל; להזמין את המרק.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
מיץ צדפות
חלץ
שומר
עגבנייה
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
קערה
4
לנגב את הסיר ולחמם את הנותרים 3 כפות שמן זית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את השומר הנותר, את השאלוט, שום וקמצוץ מלח; מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השומר מתחיל להתרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שומר
שום
מלח
6
מוסיפים את הבשר עגבניות מגורד שמור ומבשלים, ערבוב, עד מעט מעובה, על 2 דקות. מערבבים את הזעפרן, ולאחר מכן מוסיפים את היין ומבשלים עד הנוזל מצטמצם על ידי כשני שלישים, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
עגבנייה
יין
7
מוסיפים את המרק השמור וחוזרים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק
8
מוסיפים את המולים לסיר; מכסים ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
הוסף כל חתיכות עבות של דגים ומבשלים, מכוסה, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
10
מוסיפים את הדגים הנותרים ואת השרימפס ומבשלים, מכוסה, עד המולים פתוחים והדגים והשרימפס רק מבושלים דרך, 3 עד 4 דקות יותר. (להשליך כל מולים שאינם פתוחים.) מתבלים במלח ופלפל.