מרק דגים II
מרק דגים II עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 486 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פילה בקלה, חלב, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במרגרינה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות חמאת בוטנים כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: למות בשביל מרק דגים., מרק דגים, ו מרק הדגים של Jfk.
הוראות
ממיסים את החמאה או המרגרינה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ואת הטחון במשך 5 עד 10 דקות, או עד מכרז.
מוסיפים את תפוחי האדמה והמים ומבשלים במשך 20 דקות נוספות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
מוסיף את התירס מוקרם וחלב, ערבוב עד חלקה. לבסוף, מוסיפים את הדגים, מערבבים היטב ומאפשרים לחמם, על 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.