קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

מרק דגים ותירס

מרק דגים ותירס
מרק דגים ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 513 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עלי שמיר, פצפוצי צדפות, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק תירס קיץ עם בזיליקום ודגים לבנים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הציר בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בסיר מרק גדול על אש בינונית עד בינונית - גבוהה, מוסיפים את שמן הזית הבתולי, 1 סיבוב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים כמה דקות להשחמה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, תפוחי האדמה, השום, עלי הדפנה, הטימין והתירס. כשאתם קוצצים ומוסיפים פריטים לסיר, שמרו על הסיר מכוסה כך שהירקות יזיעו מהר יותר והחום יישאר כלוא בסיר. לאחר שכל הירקות קצוצים ולסיר המרק, מוסיפים את הציר החם ומביאים לרתיחה, זה אמור לקרות כמעט מיד. מתבלים את הדשא בתיבול פירות הים.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
האדוק.האדוק.
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הדשא, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את הדג 5 עד 6 דקות ואז לחשוף בעדינות לשבור את הדשא לתוך נתחים. מערבבים לשלב, ואז מוסיפים את החלב, השמנת והחמאה. מבשלים ומצמצמים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.האדוק.
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בזמן שהחמין מצטמצם, שלבו את העירית, השמיר וגרידת הלימון בקערה קטנה כקישוט אופציונלי למרק. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את עלי הדפנה, מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישים עם קרקרים, רוטב חם ותערובת עשבי התיבול-לימון, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לכריכהלכריכה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשההרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת

מרכיבים

42 כפות חמאה מומסתבייקון מעושן, קצוץ דקבייקון מעושן, קצוץ דק4(מקיט, היקורי או אלמון)לבבות סלרי עם צמרות עלים, קצוצים דקלבבות סלרי עם צמרות עלים, קצוצים דק9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמאכלי ים או ציר עוףמאכלי ים או ציר עוף22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעירית קצוצה, אופציונליתעירית קצוצה, אופציונלית22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי שמיר קצוצים, לא חובהעלי שמיר קצוצים, לא חובה3תירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 2 כוסות גרעינים קפואים, מופשרתירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 2 כוסות גרעינים קפואים, מופשר2עלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי טימין טריים קצוצים או 2 כפיות טימין מיובשעלי טימין טריים קצוצים או 2 כפיות טימין מיובש2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'האדוק.האדוק.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)8שרימפס וורידיםרוטב חם, לעבור ליד השולחןרוטב חם, לעבור ליד השולחן1לימון, מוקפץ, אופציונלילימון, מוקפץ, אופציונלי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1בצל, קצוץבצל, קצוץ8שרימפס וורידיםקרקרים צדפות, לעבור ליד השולחןקרקרים צדפות, לעבור ליד השולחן8שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי11 כף אורגנו מיובשתיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)תיבול פירות ים (מומלץ: מפרץ הישן)2תפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה עמילניים, קלופים וקצוצים11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות זיובפן אורגני פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו