מרק דגים ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 513 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עלי שמיר, פצפוצי צדפות, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק תירס קיץ עם בזיליקום ודגים לבנים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הציר בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
בסיר מרק גדול על אש בינונית עד בינונית - גבוהה, מוסיפים את שמן הזית הבתולי, 1 סיבוב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים כמה דקות להשחמה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, תפוחי האדמה, השום, עלי הדפנה, הטימין והתירס. כשאתם קוצצים ומוסיפים פריטים לסיר, שמרו על הסיר מכוסה כך שהירקות יזיעו מהר יותר והחום יישאר כלוא בסיר. לאחר שכל הירקות קצוצים ולסיר המרק, מוסיפים את הציר החם ומביאים לרתיחה, זה אמור לקרות כמעט מיד. מתבלים את הדשא בתיבול פירות הים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הדשא, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את הדג 5 עד 6 דקות ואז לחשוף בעדינות לשבור את הדשא לתוך נתחים. מערבבים לשלב, ואז מוסיפים את החלב, השמנת והחמאה. מבשלים ומצמצמים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ממתק תמנון בריט
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בזמן שהחמין מצטמצם, שלבו את העירית, השמיר וגרידת הלימון בקערה קטנה כקישוט אופציונלי למרק. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כסף ללא נעליים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוציאים את עלי הדפנה, מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישים עם קרקרים, רוטב חם ותערובת עשבי התיבול-לימון, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
לכריכה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות זיובפן אורגני פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו