מרק דגים ותירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 513 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. אם יש לכם עלי שמיר, פצפוצי צדפות, תיבול פירות ים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו מרק תירס קיץ עם בזיליקום ודגים לבנים, מרק דגים, ו מרק דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הציר בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
בסיר מרק גדול על אש בינונית עד בינונית - גבוהה, מוסיפים את שמן הזית הבתולי, 1 סיבוב התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הבייקון ומבשלים כמה דקות להשחמה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, תפוחי האדמה, השום, עלי הדפנה, הטימין והתירס. כשאתם קוצצים ומוסיפים פריטים לסיר, שמרו על הסיר מכוסה כך שהירקות יזיעו מהר יותר והחום יישאר כלוא בסיר. לאחר שכל הירקות קצוצים ולסיר המרק, מוסיפים את הציר החם ומביאים לרתיחה, זה אמור לקרות כמעט מיד. מתבלים את הדשא בתיבול פירות הים.
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 כוסות שיני שום
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הדשא, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים את הדג 5 עד 6 דקות ואז לחשוף בעדינות לשבור את הדשא לתוך נתחים. מערבבים לשלב, ואז מוסיפים את החלב, השמנת והחמאה. מבשלים ומצמצמים עוד 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
האדוק.
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
ממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בזמן שהחמין מצטמצם, שלבו את העירית, השמיר וגרידת הלימון בקערה קטנה כקישוט אופציונלי למרק. טועמים את המרק ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
כסף ללא נעליים
הרוטב החריף האהוב עליכם, להגשה
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים את עלי הדפנה, מצקת את המרק לקערות הגשה ומגישים עם קרקרים, רוטב חם ותערובת עשבי התיבול-לימון, אם רוצים.
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות זיובפן אורגני פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -17 דולר לבקבוק.
זיובאפה אורגני פינו גריגיו
בזיובאפה אורגני פינו גריגיו ניחוחות עשירים ורעננים של תפוחים ואגסים עם רמזים לפרי הדר הנמוגים לזר פרחים ועל החיך הוא בהיר ורענן עם טעמי פרי נפלאים.זיובאפה פינו גריגיו משתלב היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עופות, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריגיו