מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.
הוראות
1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את מי תפוחי האדמה השמורים ואת השום הטחון ואת מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לטאטא ב 1 כוס שמן זית בזרם דק עד rouille הוא שמנת. מתבלים ברואל עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בסיר מרק גדול, לחמם את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מנצנץ.
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.