קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות74
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille

מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille
מרק דגים ים תיכוני עם Garlicky Rouille הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 492 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלאי דגים, פלפל קאיין, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: מרק דגים עם לחם ורוויל, מרק דגים ירקות עם רוויל, ו מרק דגים Provencal עם זעפרן Rouille.

הוראות

1
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את קוביות תפוחי אדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
ניקוז, הזמנת 2 כפות של מי בישול תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מעבירים את קוביות תפוחי האדמה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את מי תפוחי האדמה השמורים ואת השום הטחון ואת מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
5
לטאטא ב 1 כוס שמן זית בזרם דק עד rouille הוא שמנת. מתבלים ברואל עם מלח וקיין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בסיר מרק גדול, לחמם את 1/2 כוס שמן זית הנותרים עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים את הכרישה, בצל, סלרי, נורת שומר ו -6 של שיני שום חצויות ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתרככים ושחומים קלות, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
נורת שומרנורת שומר
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את פלפל הקרקע גס, שומר טחון, כמון, פפריקה, זעפרן מתפורר רסק עגבניות ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס
שומר קרקעשומר קרקע
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
זעפרןזעפרן
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
10
מוסיפים את היין לסיר המרק ומבשלים עד שהוא כמעט התאדה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מוסיפים את מלאי הדגים וקורנית צרור לסיר ומביאים את המרק לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלאי דגיםמלאי דגים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
מוסיף את דג הנזיר, בקלה וטונה ומבשלים את המרק עד הדג מבושל דרך, כ 8 דקות. תשליך את צרור הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
13
בינתיים, לארגן את פרוסות באגט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
מברישים את הפרוסות בכל רחבי עם שמן זית ומפזרים בצד אחד עם אורגנו. טוסט פרוסות באגט במשך כ 5 דקות, או עד טוסטים הם פריך וקל זהוב. לשפשף את טוסטים עם 2 שיני שום הנותרים חצוי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בגטבגט
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
15
מצקת את מרק הדגים לתוך קערות עמוקות ומערבבים חלק rouille לתוך כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת
16
מגישים קרוטונים garlicky, גבינת פרמזן ואת rouille שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרוטוניםקרוטונים

מרכיבים

1קטןבגט, פרוס דקבגט, פרוס דק0(יכול להיות או להרחיק)פלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזתפלפל קאיין, בתוספת יותר עבור התזת1צלעצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץצלע סלרי, חתוכה לחתיכות 1/2 אינץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץפילה בקלה ללא עור, לחתוך לחתיכות 1 אינץ2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1נורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץנורת שומר-חצוי, cored וחותכים לחתיכות 1/2 אינץ1(חוֹרֶף)זרעי שומר טחוןזרעי שומר טחון2בצל צהוב בינוני, קצוץמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטרמלאי דגים או 1 ליטר מיץ צדפות מדולל עם מים 1 ליטר16שיני שום, 8 טחון, 8 חצוישיני שום, 8 טחון, 8 חצוי1(חוֹרֶף)כמון טחוןכמון טחון1(חוֹרֶף)פלפל טחון גספלפל טחון גס2largesכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץכרישה, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד, חצוי לאורכו לחתוך לחתיכות 1 אינץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)דגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץדגי monkfish או דגים לבנים בשרניים אחרים, filmy החיצוני skinless, דגים לחתוך לחתיכות 1 אינץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק1צביטהקמצוץ אורגנו מיובשקמצוץ אורגנו מיובש1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי8ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי0(יכול להיות או להרחיק)חוטי זעפרן מתפורריםחוטי זעפרן מתפוררים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח1(יכול להיות או להרחיק)פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.12ענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבחענפי קורנית, קשורים בחבילה עם חוט מטבח3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)טונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץטונה, חתוכה לחתיכות 1 אינץ1( חצילים)תפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץתפוח אדמה זהב יוקון, קלופים וחותכים לקוביות 1 אינץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.