מרק דובדבנים טרי עם סורבה לימון
מרק דובדבנים טרי עם סורבה לימון עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 210 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך תמצית שקדים, סוכר חום, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק דובדבנים חמוץ עם טימין לימון וניל, סורבה תות, סורבה שוקולד-דובדבן מתוק מריר עם קומפוט דובדבן טרי, ו ריקוטה טרייה, דובדבן וגלידת לימון קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את הדובדבנים, יין, מים וסוכר חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
בואו להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר את הדובדבנים דרך טחנת מזון מצויד בדיסק בסדר לתוך קערת זכוכית או מחית במעבד מזון. מכסים את המרק ומקררים עד קר, לפחות 2 שעות או לילה.
מוסיפים את השמנת החמוצה, מיץ לימון ותמצית שקדים למרק הדובדבן ומקציפים עד לקבלת חלקה. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם סורבה לימון.
מקשטים כל קערה עם sprig מנטה ומגישים מיד.