מרק דלורית בקארי עם קרם ליים
מרק דלורית בקארי עם קרם ליים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. יש מרק זה 158 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. . אם יש לך אבקת בצל, אבקת קארי, מרק ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, מרק דלורית בקארי, ו מרק דלורית בקארי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.
מניחים דלעת סקווש, לחתוך בצד, על תבנית אפייה מוכן. ציפוי הצדדים לחתוך עם שמן זית; העונה עם מלח ופלפל.
אופים בתנור שחומם מראש עד דלעת סקווש הוא רך כאשר פירסינג עם מזלג, 45 דקות עד 1 שעה.
הסר סקווש מהתנור להתקרר מעט, כ -10 דקות.
סקופ בשר מ דלורית קלוי ולהעביר לסיר; להוסיף מרק, אבקת שום, אבקת בצל, אבקת קארי, מלח ופלפל. מביאים תערובת סקווש לרתיחה עד שהטעמים מתערבבים, כ -10 דקות.
יוצקים תערובת סקווש לתוך בלנדר לא יותר מחצי מלא. מכסים ומחזיקים מכסה; דופק כמה פעמים לפני היציאה על להתמזג. מחית בקבוצות עד שהמרק חלק.
להקציף שמנת חמוצה, מיץ ליים, גרידת ליים יחד בקערה עד שמנת ליים מעורבב באופן שווה.
מגישים מרק בקערות; העליון עם מנה של קרם סיד.