אם יש לכם חמאה, טימין, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, זנגביל, פלפל חלפיניו; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את דלעת סקווש מרק עוף, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הדלעת מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מערבבים את החלב התאדה, חלב קוקוס, סוכר, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה, ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול. מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם שמנת חמוצה ותימין לשרת.