מרק דלורית עם בעיטה
אם יש לכם חמאה, טימין, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, מרק דלורית עם זרעי סקווש בקארי, ו 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל, זנגביל, פלפל חלפיניו; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, כ 7 דקות.
מוסיפים את דלעת סקווש מרק עוף, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הדלעת מכרז, על 30 דקות.
מערבבים את החלב התאדה, חלב קוקוס, סוכר, מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים 5 דקות יותר.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה, ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול. מצקת לתוך קערות, ומקשטים עם שמנת חמוצה ותימין לשרת.