מרק דלעת חמאה
מרק דלעת חמאה הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מרק. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם עלה דפנה, דלעת חמאה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח סופר כף ציון של 91%. מתכונים דומים: דלורית: דלורית, אגס ומרק יוגורט, מרק דלעת חמאה עם זרעי דלעת קארי, ו 2 דרכים 2אחוזים: פיצן דלעת חמאה ומחית דלעת חמאה שמנת עם צדפות ובייקון.
הוראות
מניחים את הכרישה, הדלעת, עלה הדפנה, המלח והמרק בסיר גדול. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות עד שהדלעת רכה, בערך 12 דקות.
בואו להתקרר לפחות 10 דקות.
הסר וזורק את עלה הדפנה. מחית את המרק בקבוצות ומחמם מחדש על אש בינונית-נמוכה. בינתיים מניחים את גרעיני הדלעת (אם משתמשים) והרוזמרין על קרש חיתוך וקוצצים גס.
מחממים את השמן במחבת קטנה על אש בינונית.
מוסיפים את הזרעים והרוזמרין ומחממים, מערבבים מדי פעם, עד שהם ריחניים, 2 עד 3 דקות. מצקת את המרק לקערות ומפזרים את הזרעים והרוזמרין.