מרק דלעת קרמיני וחמאה
מרק דלעת קרמיני וחמאה עשוי להיות רק הר ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן ראשוני יש 203 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קצפת כבדה, גבינת רומנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 82%, המנה הזו סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה: מרק דלעת, אגס ויוגורט, מרק דלעת חמאה עם זרעי דלעת קארי, ו דלעת חמאה: מרק דלעת חמאה ועוד.
הוראות
חותכים סקווש לחצי לאורכו; להשליך זרעים.
מניחים סקווש, חתוך כלפי מטה, בתוך 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 55-65 דקות או עד שהדלעת רכה.
מגניב מעט; בזהירות לגרוף את עיסת.
מניחים במעבד מזון עם 1 כוס מרק; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
בסיר גדול על אש בינונית מבשלים בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים פטריות; מבשלים 3-4 דקות יותר או עד שהם רכים.
מוסיפים את השום, טימין ומרווה; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את אגוז המוסקט, מחית הדלעת והמרק שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 20 דקות.
מערבבים שמנת; מחממים (לא מרתיחים). מרק מצקת לקערות; מפזרים גבינה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. בקבוק זוהר וינטג ' דום פריניון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 279 דולר לבקבוק.
דום פריניון בציר זוהר בקבוק
הוא פתיחת זר מורכב ומואר,שילוב של פרחים לבנים, פירות הדר ואבן. ההשפעה הכוללת משופרת על ידי רעננות של אניס ונענע כתוש. הניחוחות הסופיים שמציע היין מתחילים להראות תווים חריפים, עציים וקלויים. לאחר תקופה ארוכה של רתיעה, היין סוף סוף נפתח. יש איזון מלא בין האף לחיך. אופיו הדק, המינימליסטי, הטהור, הגוון והאתלטי מתבטא כעת גם בחום. הפרי בולט וברור. החומציות האופיינית של הבציר משולבת להפליא. ההתמדה שלו היא בעיקר ארומטית, אפורה, מעושנת ומבטיחה מאוד.היין נהנה מדואליות: חום ורעננות, זיווגי בשר ויוד, מבושל וגולמי. תבלינים משפרים ומדגישים את התסיסה של 2008 וצופפים את היין. דום פפריניון אוהב חוויות שובבות: אמנות קולינרית, טקסטורות ועניינים.