מרק דלעת תפוח
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מרק, אז נסו מרק דלעת תפוחים. מתאים ל-12 ומחירו 80 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, דלעת, חצי וחצי שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו מרק דלעת ותפוח, מרק דלעת תפוח, ו דלעת קארי ומרק תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול הקפיצו תפוחים ובצל בחמאה במשך 3-5 דקות או עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. בהדרגה לטאטא במרק. מערבבים פנימה את הדלעת, הסוכר החום, הקינמון, אגוז המוסקט והג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות. מגניב מעט.
בבלנדר מכסים ומעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים לקערה; מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה.
רגע לפני ההגשה מעבירים מרק לסיר גדול. מבשלים על אש בינונית 5-10 דקות. מערבבים פנימה את מיץ התפוחים, השמנת, המלח והפלפל; מחממים דרך.