מרק הודו אורז בר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק הודו אורז בר. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.51 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, בצל, מרק עוף וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו מרק אורז בר טורקיה, טורקיה ומרק אורז בר, ו אורז בר ומרק הודו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מביאים לרתיחה אורז ו -3 כוסות מרק. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 50-60 דקות או עד שהאורז רך.
בתנור הולנדי הקפיצו את הפטריות, הבצל והסלרי בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את המרק שנותר. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים פנימה את ההודו, השמנת והאורז המבושל; מחממים (לא מרתיחים).