מרק הטורטייה של זיק
מרק הטורטייה של זיק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 493 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם אבוקדו, עגבניות משומר, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אש קלוי מרק טורטייה עם רצועות אנצ'ו טורטיה, גבינה בגריל מייפל בייקון של זיק מ ' די ברונו אחי בית הגבינה, ו מרק טורטיה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר, לכסות חזה עוף עם מים להרתיח במשך 30 דקות, או עד רך. לגרוס לחתיכות קטנות; להפריש. בינתיים, שמן חום במחבת עמוקה או מחבת ברזל יצוק גדול ל 375 מעלות F (190 מעלות C). רצועות טורטיות מטוגנות מכ -6 טורטיות בכל פעם, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב.
מסננים על מגבות נייר ומניחים בצד.
בסיר גדול, להביא את המים לרתיחה. מערבבים בקוביות מרק ומפחיתים את החום לרתיחה. בבלנדר, לשלב את פחית עגבניות, בצל ושום. להתמזג גבוה עד חלקה.
יוצקים את התערובת המעורבת לתוך הקומקום ומערבבים בכוסברה, כמון, פלפל שחור, אבקת צ ' ילי ואורגנו.
מוסיפים גזר, סלרי ועגבניות חתוכות לקוביות עם צ ' ילי. מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ 25 דקות, עד ירקות רכים. מערבבים עוף מגורר ומבשלים 5 דקות יותר.
מגישים חם עם רצועות טורטייה מטוגנות, ומקשטים עם גבינה מגורדת ופרוסות אבוקדו.