אם יש לכם גבינת צ'דר, הליבוט, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון צ'אודר הליבוט, מרק הליבוט איטלקי, ו מרק סלמון לבבי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבצל, ומבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ושום, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה התרככו מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
יוצקים את ציר העוף, עגבניות וגזר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מוסיפים את החלב והשמנת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את ההליבוט. המשך להתבשל חשופה עד הליבוט הוא flaky וכבר לא שקוף במרכז, כ 10 דקות. מערבבים בעדינות בגבינת צ ' דר ופתיתי פלפל אדומים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.