אם יש לכם גבינת צ'דר, הליבוט, ציר עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון צ'אודר הליבוט, מרק הליבוט איטלקי, ו מרק סלמון לבבי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיף את הבצל, ומבשל עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את תפוחי האדמה ושום, וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה התרככו מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
יוצקים את ציר העוף, עגבניות וגזר. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גב שומן חזיר
5
מוסיפים את החלב והשמנת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומערבבים את ההליבוט. המשך להתבשל חשופה עד הליבוט הוא flaky וכבר לא שקוף במרכז, כ 10 דקות. מערבבים בעדינות בגבינת צ ' דר ופתיתי פלפל אדומים עד שהגבינה נמסה.
הליבוט בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.