מרק המרכיב הסודי של מיכאל רומנו
מרק המרכיב הסודי של מיכאל רומנו נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: מרק המרכיב הסודי של מיכאל רומנו, מרכיב סודי מרק עגבניות, ו המרכיב הסודי מרק כרובית קארי.
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, גזר, כרישה, שום, מלח, פלפל שחור, ופלפל חלב ומבשלים, ערבוב, עד הבצל הופך שקוף, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים, שוברים אותו לחתיכות קטנות עם כף עץ, עד שכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מסננים את השומן העודף, משאיר על 2 כפות במחבת. מערבבים בקמח התירס.
מוסיפים את המניה, ערבוב, ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים את הירוקים ומבשלים 15 דקות יותר, או עד מכרז.
מצקת לתוך קערות ומקשטים עם פרמזן מגורר.
Reprinted with permission from Family Table: Favorite ארוחות צוות מהמסעדות שלנו לבית שלך על ידי מיכאל רומנו וקארן Stabiner, © 2013 Houghton Mifflin Harcourt