מרק הפלפל האדום הקלוי של יאן
מרק הפלפל האדום הקלוי של יאן הוא צמחוני מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, מלח ופלפל, מרק בשר דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים את הפלפלים וחותכים אותם לחצי לאורכו.
הסר ולהשליך גבעולים, זרעים, ורידים.
להניח פלפלים, לחתוך צדדים למטה, במחבת 10 על 15 אינץ'. מטגן 4 עד 6 סנטימטרים מחום עד עורות מושחרים בכל רחבי, על 12 דקות. כאשר הפלפלים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לשלוף ולהשליך עורות; לקצוץ פלפלים.
במחבת 3-4 ליטר מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל בחמאה עד צליעה, על 3 דקות. מערבבים בפלפלים וגזר.
מוסיפים קמח ומערבבים על 1 דקה.
מוסיפים מרק, חצי וחצי, ורוטב עגבניות; מערבבים עד שחין תערובת והוא מעובה מעט, על 10 דקות.
מערבבים פתיתי צ ' ילי ומלח ופלפל לפי הטעם.