אם יש לך עדשים, כמון טחון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. נסו עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מניחים את השעועית פי שלושה מנפח המים שלהם. מביאים לרתיחה, ולתת להרתיח 10 דקות. כיסוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז, ולשטוף.
3
בבישול איטי, לשלב שעועית ספוגה 1 1/2 ליטרים מים מתוקים. כיסוי, ומבשלים במשך 3 שעות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מערבבים גזר, סלרי, בצל, שום, פלפלים, פלפל חלפיניו, עדשים ועגבניות. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, פלפל שחור, חומץ יין אדום ומלח. מבשלים נמוך במשך 2 עד 3 שעות. מערבבים את האורז לתוך סיר איטי ב -20 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כף חלפיניו, פרוס דק
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)