אם יש לך עדשים, כמון טחון, שעועית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 94%. נסו עדשים שחורים ומרק שעועית שחורה, מרק שעועית שחורה, ו מרק שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, מניחים את השעועית פי שלושה מנפח המים שלהם. מביאים לרתיחה, ולתת להרתיח 10 דקות. כיסוי, להסיר מהחום ולתת לעמוד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
לנקז, ולשטוף.
3
בבישול איטי, לשלב שעועית ספוגה 1 1/2 ליטרים מים מתוקים. כיסוי, ומבשלים במשך 3 שעות על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מערבבים גזר, סלרי, בצל, שום, פלפלים, פלפל חלפיניו, עדשים ועגבניות. מתבלים עם אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, פלפל שחור, חומץ יין אדום ומלח. מבשלים נמוך במשך 2 עד 3 שעות. מערבבים את האורז לתוך סיר איטי ב -20 הדקות האחרונות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עדשים
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
5
מחית כחצי מהמרק עם בלנדר או מעבד מזון, ואז לשפוך בחזרה לתוך הסיר לפני ההגשה.