מרק השעורה של מלאני עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. 48 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שעורה, קורנית, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון של 94% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סדרת מרק בשר-חלק 2: מרק בשר ושעורה, מרק בקר ושעורה II, ו שעורה ומרק בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
נתחי תבשיל בקר העונה עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תבשיל בקר
2
מניחים בשר מתובל בסיר מרק גדול.
מרכיבים שתצטרך
בקר
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
הוסף 2 כפות שמן ו לטגן במשך 5 דקות על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
4
הסר בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
5
מוסיפים 2 כפות נוספות של שמן לסיר ומוסיפים בצל, גזר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
גזר
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
לטגן במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
7
מוסיפים שום וקורנית לסיר ולטגן במשך 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שום
טימין
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את מרק העוף ו -3 כוסות מים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
מוסיפים את הירקות המעורבבים הקפואים, תפוחי אדמה ושעורה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מערבבים הכל יחד ומביאים לרתיחה. מכסה סיר, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 1 עד 1 1/2 שעות.