קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות35
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק זנב שור עם בצל ושעורה

מרק זנב שור עם בצל ושעורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק זנב שור עם בצל ושעורה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 632 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שוקי בקר, חמאה, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבורבון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות פאי פקאן בורבון שוקולד עם ציפוי פקאן חמאה כקינוח. נסו מתכון מרק שורטייל ושעורה, מרק זנב-שור, ו מרק זנב-שור הוואי (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן גדולסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. זנבות ים עם מלח ופלפל. עבודה בקבוצות 2, לבשל עד השחמה מכל הצדדים, הוספת 1 כף שמן בין קבוצות, 10-15 דקות לכל אצווה; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים 1 כף הנותרים שמן לאותו סיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים שאלוט, גזר וסלרי. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, 8-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4
להוסיף שום; לבשל, ערבוב, רק עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
אדווין; לבשל, מגרד את חתיכות השחמה, untilreduced בחצי, 5-8 דקות.
6
מוסיפים פטרוזיליה, טימין, ו 4 כוסות מים; לחזור זנב שור טופוט. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, וsimmer, ערבוב מדי פעם, עד בשר isfork-במכרז, 3-3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
באמצעות כף מחוררת, להעביר שורטייל לצלחת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8
בואו להתקרר מעט; בשר לגרוס, לזרוק עצמות. מסננים מלאי דרך מסננת רשת afine לתוך קערה גדולה או מדידcup (מוצקים להשליך). שומן רזה ממשטוק; להוסיף מים במידת הצורך למדיד4 כוסות. לעשות קדימה: מלאי Oxtail ובשר יכול להתבצע 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
בואו מגניב. כיסוי בנפרד, להירגע. לחמם מחדש לפני השימוש.
1
מבשלים בצל cipolline בסיר גדולשל מים מלוחים רותחים עד למכרז, 5-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
לנקז ולתת מגניב. Trim rootends; לקלף ולהניח בצד.
3
מחממים חמאה בסיר כבד גדול חום מדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים בצל אדום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, הוספת מים bytablespoonfuls אם הסיר הופך יבש, untilsoft וחום עמוק, 45-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
הסר מהחום; להוסיף בורבון בצל cipolline שמור. חזור heatand לבשל, גירוד חתיכות השחמה, untilbourbon הוא התאדה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים מרק עוף, שעורה, ומילוןמניות זנב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, untilbarley הוא רך, 45-60 דקות. תבלינים עם מלח ופלפל. לעשות קדימה: מרק יכול להיות עשה 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
שעורהשעורה
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
7
תן מגניב מעט; chilluntil קר. לכסות ולשמור מקורר. Reheatbeefore ממשיך.
8
הוסף בשר זנב שור שמורות למרק. Thinsoup עם מים, במידת הצורך. מחלקים קערות soupamong ומגישים עם cornbreadalongside.
מרכיבים שתצטרך
זנב שורזנב שור
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o