מרק זנב שור עם יין אדום וירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1363 קלוריות, 141 גרם חלבון ו 68 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלה דפנה, מים, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: יין אדום Brasato עם ירקות שורש מזוגג, יין אדום רצועות ללא בקר מטוגנות וירקות שורש, ו עוף ברוטב יין אדום עם ירקות שורש וירקות נבולים.
הוראות
1
חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מפזרים זנב שור עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זנב שור
3
הוסף זנב שור לסיר וחום מכל הצדדים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים 10 כוסות מים, מרק בשר ויין 2 כוסות. להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים חלקית ומבשלים בעדינות עד הבשר רך, ערבוב מדי פעם, על 3 שעות.
באמצעות מלקחיים, להעביר זנב שור לקערה גדולה. בזהירות לשפוך נוזל בישול לתוך כוס זכוכית 8 כוס מדידה או קערה גדולה. להקפיא בישול נוזלי עד שומן מפריד מנוזל, על 45 דקות. כף שומן מלמעלה של נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
זנב שור
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת