קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מטבחיםאסייתי
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק חם וחמוץ

מרק חם וחמוץ
מרק חם וחמוץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו סלט עוף חם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את הפטריות, במבוק, יורה, שום, טופו, 1 כף (8g) של זנגביל, מים, מרק, רוטב סויה, שמן שומשום, ממרח צ ' ילי וחומץ בבישול האיטי. מבשלים נמוך במשך 8 שעות. כמה דקות לפני ההגשה, להוסיף את האפונה ואת הנותרים 1 כף (8g) זנגביל ומערבבים לשלב. לטעום את המרק ולהוסיף יותר חומץ או צ ' ילי במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
2
טפטוף כמה טיפות של שמן שומשום על גבי כל מנה. אם אתה אוהב את זה מתון יותר והחברים שלך אוהבים את זה חם, לשרת את משחת צ ' ילי בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות הברון הרצוג Chenin Blanc (OU Kosher). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher)
פה טרי ועגול מרגיש עם הערות פירותי אינטנסיבי של נקטרינה, דומדמניות ואורן עם גימור בהיר, נקי. יין רב תכליתי ליהנות עם מאכלים אתניים מתובלים מסינית להודית. גם נהדר כמו אפריטיף.