מרק חם וחמוץ
מרק חם וחמוץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, שום, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-15 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, ירקות מרק חם חמוץ, איך להכין מרק חם חמוץ, ו סלט עוף חם (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הפטריות, במבוק, יורה, שום, טופו, 1 כף (8g) של זנגביל, מים, מרק, רוטב סויה, שמן שומשום, ממרח צ ' ילי וחומץ בבישול האיטי. מבשלים נמוך במשך 8 שעות. כמה דקות לפני ההגשה, להוסיף את האפונה ואת הנותרים 1 כף (8g) זנגביל ומערבבים לשלב. לטעום את המרק ולהוסיף יותר חומץ או צ ' ילי במידת הצורך.
טפטוף כמה טיפות של שמן שומשום על גבי כל מנה. אם אתה אוהב את זה מתון יותר והחברים שלך אוהבים את זה חם, לשרת את משחת צ ' ילי בצד.