מרק חתונה איטלקי
מרק חתונה איטלקי עשוי להיות רק המתכון הים תיכוני שאתה מחפש. תמורת 73 אגורות למנה , תקבלו מנות מתנות שמגישה 12. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -5 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 85 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ביצה, גבינת פרמזן, אבקת שום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 27% , המנה הזו לא כל כך אדירה. מתכונים דומים: עוגיות חתונה מקסיקניות אותנטיות , סקונס אגסים וכוסברה מלכותית לחתונה , ומרק קייל ותפוחי אדמה איטלקיים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצה, הגבינה, פירורי הלחם, הבצל, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל ו-1/4 כפית אבקת שום. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב. צור 1-in. כדורים.
בתנור הולנדי משחימים קציצות במנות קטנות; לְנַקֵז.
מוסיפים את המרק, התרד, אבקת הבצל, הפטרוזיליה ושאר המלח, הפלפל ואבקת השום; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 5 דקות. מערבבים פסטה; לחמם דרך.