מרק חתונה איטלקי מסורתי
מרק חתונה איטלקי מסורתי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מכין 9 מנות עם 373 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, שיני שום, צימוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מושלם עבור סתיו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 22 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 54%. נסו מרק חתונה איטלקי, מרק חתונה איטלקי, ו מרק חתונה איטלקי עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים. מפוררים בקר ונקניק מעל התערובת ומערבבים היטב. צורה לתוך 1/2-ב. כדורים.
בתנור הולנדי, כדורי בשר חומים בקבוצות קטנות; ניקוז.
מוסיפים את המרק והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 10 דקות. מערבבים עוף ופסטה; מבשלים 5-7 דקות יותר או עד שהפסטה רכה. מערבבים תרד; מבשלים עד שהוא נבול.
מפזרים גבינת פרמזן מגורדת אם רוצים.