מרק יום אגרוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 311 קלוריות. 69 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך משחת קארי, בצל, קלוי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בועת יום אגרוף & חריקה, יום אגרוף לזניה דלעת וגבינה צלוי חגיגי-לזניה, ו מרק כל היום.
הוראות
1
כדי לטגן את הירקות, לחמם את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל במשך 5 דקות עד הזהב. מערבבים את הסלרי ומטגנים במשך 5 דקות, ואז להטות את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 1-2 דקות נוספות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את הדבק קארי, לתת לו לבשל במשך דקה בערך, ואז לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה ומערבבים היטב. מנמיכים את החום, לכסות ומבשלים במשך 15-20 דקות עד תפוחי האדמה במכרז.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף גדושה פלפל לבן
3
כדי לשרת, להטות את שאריות הירקות לתוך המחבת ולהתחמם דרך במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
יוצקים את המרק לתוך מעבד מזון או בלנדר ו בליץ כדי טהור חלק. דק למטה לעקביות שאתה אוהב עם מים חמים או מלאי (הוספנו 300ml) ואז טעם לתיבול. מגניב להקפיא, או לשרת בקערות עם כפיות של יוגורט או קרם frache הסתחרר על גבי.