מרק יום אחרי חג הפסחא הוא מאכל שמגיש 9. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-9 גרם שומן. מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, כרישה, מרק ירקות בקרטון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות. זה מושלם לסתיו. עם ציון של 40%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק פסחא, מרק טלה פסחא ומרק גזר פסחא.
הוראות
1
בסיר גדול מטגנים את הכרישה בחמאה עד לריכוך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את המרק, המים, הפטרוזיליה, העשבים דה פרובאנס, העירית, זרעי הסלרי ואגוז המוסקט. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
זרעי סלרי
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®
(ומנות בלבד)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
חותכים קצות אספרגוס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
3
חותכים גבעולים ל-1/2 אינץ'. חתיכות; להוסיף למחבת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10-15 דקות או עד שהאספרגוס רך. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בבלנדר מעבדים מרק בקבוצות עד לקבלת מרקם חלק. מחזירים הכל למחבת. מערבבים פנימה תפוחי אדמה. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 10 דקות. מערבבים פנימה קצות אספרגוס; מכסים ומבשלים 5-8 דקות יותר או עד שהירקות רכים. מערבבים פנימה חזיר ושמנת; חום דרך.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "