מרק ירקות בקר טעים
מרק ירקות בקר טעים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 436 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם סלרי, רוטב ווסטרשייר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. מתכונים דומים: סדרת מרק בשר-חלק 3: מרק ירקות בקר לבבי, מרק סטייק (מרק בקר ירקות), ו מרק בקר וירקות.
הוראות
יוצקים 1 מרק ירקות ומים לתוך סיר גדול.
מניחים תפוחי אדמה וכרוב לתוך סיר, ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד תפוחי אדמה הם מכרז אבל מוצק.
מניחים את הבשר במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים עד חום שווה.
מסננים שומן ומערבבים בקר לתוך הסיר. מערבבים את הבצל, סלרי, פלפל ירוק, ושום למחבת. מבשלים עד מכרז, ואז לערבב לתוך הסיר.
יוצקים מרק שנותר וקוקטייל מיץ עגבניות ירקות לתוך הסיר.
מערבבים עגבניות, ירקות מעורבים קפואים, במיה, שעועית לימה, בויון בקר, רוטב ווסטרשייר, זרעי סלרי, ושומן בייקון. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 2 שעות.