קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק ירקות חריף עדשים

מרק ירקות חריף עדשים
מרק עדשים חריף דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 302 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם מרווה שפשף, עלי טימין, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: עדשים אדומים ומרק ירקות, מרק ירקות עדשים, ו מרק ירקות עדשים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
חותכים את הפלפלים לשניים מלמעלה למטה; מסירים את הגבעול, הזרעים והצלעות, ואז מניחים את הפלפלים חתוכים בצד למטה על תבנית האפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
זרעיםזרעים
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד צליעה, 30 עד 40 דקות. הפוך את הפלפלים מעל באמצע הבישול. לאחר מוכן, מניחים את הפלפלים לתוך קערה, ולאטום בחוזקה עם ניילון נצמד. אפשר את הפלפלים קיטור כפי שהם מגניבים, על 20 דקות. לאחר מגניב, להסיר את העורות ולהשליך. קוצצים את הפלפלים
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
קערהקערה
4
בינתיים, להביא את המים ועדשים לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד העדשים הם מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מסננים, שוטפים ומניחים בצד.
6
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים בגזר, בצל וברוקולי; מבשלים ומערבבים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ברוקוליברוקולי
גזרגזר
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
7
יוצקים חלק מרק הירקות, מכסים, קיטור הירקות עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
מרק ירקותמרק ירקות
ירקירק
8
יוצקים את מרק הירקות הנותרים ופלפלים קצוצים; העונה עם פתיתי פלפל אדום, זנגביל, פלפל שחור, טימין, ומרווה. מבשלים עד שהטעמים מתאחדים והירקות רכים מאוד, כ-20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מרק ירקותמרק ירקות
פלפל שחורפלפל שחור
ירקירק
פלפליםפלפלים
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
טימיןטימין
מרווהמרווה
9
הוסף מים במידת הצורך כדי לשמור על עקביות הרצוי. מערבבים את העדשים המבושלים עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
מיםמים
10
אם תרצה, לשפוך את המרק לתוך בלנדר, ממלא את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
בלנדרבלנדר
סירסיר