מרק ירקות קינואה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 127 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם כרוב, מלח ופלפל, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו מרק קינואה ירקות, מרק ירקות מתובל עם קינואה, ו מרק ירקות פטריות קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
Heat the vegetable oil in a large pot on medium-high heat. Stir in the quinoa, carrot, celery, onion, bell pepper, and garlic. Cook for a few minutes, until lightly browned, stirring frequently.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
פלפל
גזר
סלרי
שום
קינואה
בצל
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
Pour in the chicken broth, water, tomatoes, and cabbage. Increase heat to high and bring to a boil. Reduce heat to medium and simmer until the quinoa and vegetables are tender, about 10 minutes. Season to taste with salt and pepper.