מרק ירקות תוצרת בית נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם עלי טימין, מים, מרק עוף קרטון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. . עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: מרק ירקות תוצרת בית של אמא, מרק ירקות איטלקי תוצרת בית, ו מרק ירקות טרי תוצרת בית.
הוראות
1
מערבבים את גזר התינוק, תפוחי אדמה, בצל, סלרי, שעועית, כרוב, עגבניות, שעועית ירוקה, מרק עוף, מניית ירקות, מים, בזיליקום, מרווה, טימין, ומלח בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; כיסוי. מבשלים עד ירקות רכים, כ 90 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
שעועית ירוקה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 ענף רוזמרין
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף