מרק כדורי בשר ואורז (Sopa de Arroz con Albón digas)
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, כמון טחון, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק כדורי בשר (Sopa De Albondigas), מרק כדורי בשר (Sopa de Albóndigas), ו Sopa de Albóndigas (מרק כדורי בשר בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את guiso: במחבת רוטב בינוני, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 5 דקות, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיף את המים, boulion בשר, כמון טחון, guiso ו achiote. מערבבים לשלב. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.בעוד המרק הוא רותח, להפוך את כדורי הבשר: בקערה בינונית, לשלב את כל המרכיבים קציצה באמצעות הידיים, לערבב היטב עד בשילוב.מחלקים תערובת בשר שווה לתוך 12 מנות להתגלגל לתוך כדורים עם הידיים.