מרק כדורי בשר ואורז (Sopa de Arroz con Albón digas)
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו בצל, כמון טחון, גזר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מרק כדורי בשר (Sopa De Albondigas), מרק כדורי בשר (Sopa de Albóndigas), ו Sopa de Albóndigas (מרק כדורי בשר בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את guiso: במחבת רוטב בינוני, לחמם את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ 5 דקות, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ 10 דקות, ערבוב מדי פעם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מניחים סיר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיף את המים, boulion בשר, כמון טחון, guiso ו achiote. מערבבים לשלב. להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 דקות.בעוד המרק הוא רותח, להפוך את כדורי הבשר: בקערה בינונית, לשלב את כל המרכיבים קציצה באמצעות הידיים, לערבב היטב עד בשילוב.מחלקים תערובת בשר שווה לתוך 12 מנות להתגלגל לתוך כדורים עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
Annatto
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים בצלחת ומניחים בצד.
6
מוסיפים את כדורי הבשר למרק. מבשלים במשך 20 דקות, מוסיפים את האורז והירקות ומבשלים 20 דקות יותר. מוסיפים את הכוסברה הטרייה ומוסיפים אבוקדו.