מרק כופתאות שרימפס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם גזר, גבעול סלרי, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו מרק שרימפס וכופתאות, שרימפס כופתה Suimono (מרק ברור), ו מילוי כיסוני שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את המרק, בצל, זנגביל, גזר, סלרי ורוטב סויה לרתיחה. להפחית חום, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 20 דקות. מסננים את המרק; להשליך את המוצקים. להחזיר את המרק לסיר ולהביא לרתיחה.
תוסיף כמה כופתאות, להיזהר לא לצופף את הסיר. מבשלים עד כופתאות לצוף על פני השטח ואת השרימפס בפנים הופך ורוד (לחתוך אחד לשניים כדי לבדוק), 3 עד 4 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הכופתאות לצלחת; להפריש. חזור עם הכופתאות שנותרו.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד ירוק בהיר, על 3 דקות. החזירו את הכופתאות המבושלות למרק כדי להתחמם. מצקת את המרק לתוך קערות בודדות.