מרק כרוב חמוץ מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות אם יש לכם שום, סוכר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . וזה מרהיב. נסו מרק כרוב חמוץ מתוק, מרק כרוב חמוץ מתוק עם שמיר, ו מרק כרוב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את נקזי הבשר ומים בסיר מלאי גדול. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד. השתמש מסננת כדי לרפרף את כל קצף על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
מסננת
2
מוסיפים את חתיכות הגזר, בצל שלם,גבעולי סלרי, עלה דפנה ופלפל. מבשלים במשך 4 שעות, ברפרוף את פני השטח מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלרי
פלפל
עלי דפנה
גזר
בצל
3
מסננים את המניה. תזרקו את הירקות אבל תזמינו את הבשר. לאפשר את המניה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל מכוסה לקרר לילה. כאשר שנקי הבשר הם מגניבים, להסיר את הבשר מן העצמות. להיפטר מעצמות וסחוס. קוביות הבשר וכל מח הנותרים לקוביות קטנות. מכסים את המיכל ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקר
ירק
מלאי
בשר
4
למחרת, מחממים את שמן הירקות בסיר מלאי או בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים את השום ואת 1 בצל קצוץ; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
שום
בצל
מלאי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
5
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים 1 דקה נוספת, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף את הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קמלה מעט מופחת בתפזורת, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב
פפריקה
6
הסר את המניה בשר מהמקרר; לרפרף ולהשליך כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
7
יוצקים את המניה לתוך הסיר; מערבבים את הבשר הקצוץ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
8
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם. מביאים את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, עד הכרוב הוא רך למדי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
כרוב
מיץ
מרק
9
מערבבים במיץ לימון, סוכר, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פלפל
סוכר
שמיר
מלח
10
מוסיפים עוד מים, אם תרצה, למרק דק יותר. לבשל במשך 5 דקות, חשוף. לטעום ולהתאים את התבלינים לפני ההגשה.