קושימומחה
מוכן ב7 שעות
מנות12
ציון בריאות74
מגזין

מרק כרוב חמוץ מתוק

מרק כרוב חמוץ מתוק
מרק כרוב חמוץ מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות אם יש לכם שום, סוכר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . וזה מרהיב. נסו מרק כרוב חמוץ מתוק, מרק כרוב חמוץ מתוק עם שמיר, ו מרק כרוב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את נקזי הבשר ומים בסיר מלאי גדול. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד. השתמש מסננת כדי לרפרף את כל קצף על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
מסננתמסננת
2
מוסיפים את חתיכות הגזר, בצל שלם,גבעולי סלרי, עלה דפנה ופלפל. מבשלים במשך 4 שעות, ברפרוף את פני השטח מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
צלע סלריצלע סלרי
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
בצלבצל
3
מסננים את המניה. תזרקו את הירקות אבל תזמינו את הבשר. לאפשר את המניה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל מכוסה לקרר לילה. כאשר שנקי הבשר הם מגניבים, להסיר את הבשר מן העצמות. להיפטר מעצמות וסחוס. קוביות הבשר וכל מח הנותרים לקוביות קטנות. מכסים את המיכל ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שוק בקרשוק בקר
ירקירק
מלאימלאי
בשרבשר
4
למחרת, מחממים את שמן הירקות בסיר מלאי או בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים את השום ואת 1 בצל קצוץ; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
שוםשום
בצלבצל
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים 1 דקה נוספת, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף את הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קמלה מעט מופחת בתפזורת, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
פפריקהפפריקה
6
הסר את המניה בשר מהמקרר; לרפרף ולהשליך כל שומן.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
7
יוצקים את המניה לתוך הסיר; מערבבים את הבשר הקצוץ שמורות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם. מביאים את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, עד הכרוב הוא רך למדי, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
כרובכרוב
מיץמיץ
מרקמרק
9
מערבבים במיץ לימון, סוכר, שמיר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
פלפלפלפל
סוכרסוכר
שמירשמיר
מלחמלח
10
מוסיפים עוד מים, אם תרצה, למרק דק יותר. לבשל במשך 5 דקות, חשוף. לטעום ולהתאים את התבלינים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
מיםמים
מרקמרק