מרק כרוב חמוץ מתוק
מרק כרוב חמוץ מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות אם יש לכם שום, סוכר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. . וזה מרהיב. נסו מרק כרוב חמוץ מתוק, מרק כרוב חמוץ מתוק עם שמיר, ו מרק כרוב חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את נקזי הבשר ומים בסיר מלאי גדול. מביאים לרתיחה ולהפחית את החום לרתיחה נמוכה מאוד. השתמש מסננת כדי לרפרף את כל קצף על פני השטח.
מוסיפים את חתיכות הגזר, בצל שלם,גבעולי סלרי, עלה דפנה ופלפל. מבשלים במשך 4 שעות, ברפרוף את פני השטח מדי פעם.
מסננים את המניה. תזרקו את הירקות אבל תזמינו את הבשר. לאפשר את המניה להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל מכוסה לקרר לילה. כאשר שנקי הבשר הם מגניבים, להסיר את הבשר מן העצמות. להיפטר מעצמות וסחוס. קוביות הבשר וכל מח הנותרים לקוביות קטנות. מכסים את המיכל ומקררים בין לילה.
למחרת, מחממים את שמן הירקות בסיר מלאי או בתנור הולנדי על אש בינונית. מערבבים את השום ואת 1 בצל קצוץ; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מוסיפים את הפפריקה ומבשלים 1 דקה נוספת, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף את הכרוב ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד קמלה מעט מופחת בתפזורת, כ 8 דקות.
הסר את המניה בשר מהמקרר; לרפרף ולהשליך כל שומן.
יוצקים את המניה לתוך הסיר; מערבבים את הבשר הקצוץ שמורות.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהם. מביאים את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים את המרק, מכוסה חלקית, עד הכרוב הוא רך למדי, על 1 שעה.
מערבבים במיץ לימון, סוכר, שמיר, מלח ופלפל.
מוסיפים עוד מים, אם תרצה, למרק דק יותר. לבשל במשך 5 דקות, חשוף. לטעום ולהתאים את התבלינים לפני ההגשה.