מרק כרוב מוקרם
מרק כרוב מוקרם דורש כ -40 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 29 גרם חלבון , 19 גרם שומן , ובסך הכל 350 קלוריות . מתאים ל-10 מנות. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם לסתיו . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך בשר חזיר, טימין, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 61% . מתכונים דומים: מרק כרוב קרם מואר! , מרק נקניק מוקרם, תפוחי אדמה וכרוב א-לה זופה טוסקנה , וכרוב מוקרם חזרת .
הוראות
בתנור הולנדי גדול משלבים את המרק, הסלרי, הכרוב, הבצל והגזר; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהירקות רכים.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן. מערבבים פנימה את הקמח, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב שמנת וחלב; מוסיפים בהדרגה לתערובת הקמח. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך. מערבבים בהדרגה לתערובת הירקות.
מוסיפים בשר חזיר וטימין ומחממים היטב.