מרק כרוב פורטוגזי
מרק קייל פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 225 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך עלי דפנה, עלי טימין, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 96%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: מרק כרוב פורטוגזי, מרק כרוב פורטוגזי, ו מרק כרוב פורטוגזי.
הוראות
בסיר ציר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השום, הבצל, הלפת והגזר ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים את הקייל, הצ ' וריקו, עלי הדפנה, הפטרוזיליה והטימין ומערבבים היטב.
מוסיפים את ציר הבקר, השעועית והעגבניות. מביאים את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, הביאו לרתיחה מים מומלחים והוסיפו את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם למרק.
מוציאים את עלי הדפנה ומגישים חם.