קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

מרק כרוב פורטוגזי

מרק כרוב פורטוגזי
מרק קייל פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 225 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 13 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לך עלי דפנה, עלי טימין, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 96%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: מרק כרוב פורטוגזי, מרק כרוב פורטוגזי, ו מרק כרוב פורטוגזי.

הוראות

1
בסיר ציר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את השום, הבצל, הלפת והגזר ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את הקייל, הצ ' וריקו, עלי הדפנה, הפטרוזיליה והטימין ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כרובכרוב
4
מוסיפים את ציר הבקר, השעועית והעגבניות. מביאים את המרק לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
בינתיים, בסיר בינוני, הביאו לרתיחה מים מומלחים והוסיפו את קוביות תפוחי האדמה. מבשלים עד שהם רכים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מסננים את תפוחי האדמה ומוסיפים אותם למרק.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
7
מוציאים את עלי הדפנה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת