תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית ושום וגבינה שאור. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, רוטב חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית שום, כרובית ומרק שום צלוי, ו כרובית ומרק שום צלוי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את שמן הזית ו 2 כפות של החמאה, על אש בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
פרחים כרובית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים סלרי, בצל וקורנית ומבשלים 3 דקות. לדחוף את הירקות לצד 1 של הסיר. ממיסים 1 יותר כף חמאה על צד ריק של הסיר ומוסיפים קמח לחמאה. מבשלים 1 דקה, ערבוב הקמח בחמאה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מערבבים במרק עוף וחצי. להביא עד רתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. מרק פירה באמצעות בלנדר emersion, מעבד מזון או בלנדר ולחזור לסיר. אני אוהב להשאיר את זה קצת עבה. בדוק תיבול ולהוסיף קורטוב של רוטב חריף, אם תרצה בכך.