תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מרק כרובית ושום וגבינה שאור. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שן שום, קמח, רוטב חריף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית שום, כרובית ומרק שום צלוי, ו כרובית ומרק שום צלוי.
הוראות
1
בסיר גדול, לחמם את שמן הזית ו 2 כפות של החמאה, על אש בינונית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את פרחי הכרובית ומערבבים בכפית עץ.
מרכיבים שתצטרך
חלב אומגה 3 או חלב משומר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
מוסיפים סלרי, בצל וקורנית ומבשלים 3 דקות. לדחוף את הירקות לצד 1 של הסיר. ממיסים 1 יותר כף חמאה על צד ריק של הסיר ומוסיפים קמח לחמאה. מבשלים 1 דקה, ערבוב הקמח בחמאה.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מערבבים במרק עוף וחצי. להביא עד רתיחה ומבשלים במשך 15 דקות. מרק פירה באמצעות בלנדר emersion, מעבד מזון או בלנדר ולחזור לסיר. אני אוהב להשאיר את זה קצת עבה. בדוק תיבול ולהוסיף קורטוב של רוטב חריף, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה