מרק כרובית עם שאלוט פריך
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית "ללא שמנת" עם שאלוט פריך, מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים, ו מרק ברוקולי קרמי עם שאלוט פריך.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול של חום נמוך בינוני.
מוסיפים בצל, שום, סלרי ותימין, 1/2 כפית מלח, וכמה טחינה של פלפל שחור.
מכסים את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.
מוסיפים כרובית ומרק עוף לסיר. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים עד כרובית הוא מזלג במכרז, 20 דקות.
השתמש בבלנדר טבילה או מעבד מזון למרק פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
ממש לפני ההגשה, קו צלחת עם מגבות נייר.
מחממים שמן צמחי בסיר עם מסגרת גבוהה עד חם מאוד אבל לא מעשנים.
מוסיפים שאלוט ומטגנים עד הזהב, כ 5 דקות.
מפזרים שאלוט על מרק ומגישים.