זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: מרק כרובית "ללא שמנת" עם שאלוט פריך, מרק כרובית קארי-הדרים עם צדפות צרובות ובצלצלים פריכים, ו מרק ברוקולי קרמי עם שאלוט פריך.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול של חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מרק
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל, שום, סלרי ותימין, 1/2 כפית מלח, וכמה טחינה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
סלרי
שום
בצל
טימין
מלח
3
מכסים את הסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים כרובית ומרק עוף לסיר. מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים עד כרובית הוא מזלג במכרז, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
כרובית
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
השתמש בבלנדר טבילה או מעבד מזון למרק פירה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
מעבד מזון
6
ממש לפני ההגשה, קו צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
7
מחממים שמן צמחי בסיר עם מסגרת גבוהה עד חם מאוד אבל לא מעשנים.