מרק כרישה דלת פחמימות
אם יש לכם מרק ירקות, כרובית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 20%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פיצה כרובית דלת פחמימות, טורטיות כרובית דלת פחמימות, ו אורז מטוגן בפחמימות.
הוראות
מחממים את שמן הזית ואת החמאה בסיר גדול מעל חום בינוני, מטגנים את הכרישה, הכרובית והשום במשך כ -10 דקות. מערבבים במרק הירקות, ומביאים את התערובת לרתיחה. להפחית חום, כיסוי, ומבשלים 45 דקות.
הסר את המרק מחום. מערבבים את המרק עם בלנדר טבילה או מערבל יד. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את השמנת הכבדה, וממשיכים מיזוג עד חלקה.