מרק כרישה תפוחי אדמה אני
מרק כרישה תפוחי אדמה אני דורש בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 295 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מרק עוף, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 58%. נסו מרק כרישה תפוחי אדמה עם חזיר, מרק כרישה ותפוחי אדמה, ו מרק חזיר תפוחי אדמה וכרישה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים תפוחי אדמה בציר עוף עד שהם רכים. מניחים בצד, לא לנקז.
שים תפוחי אדמה בקערת העבודה של מעבד מזון בקבוצות.
מוסיפים 5 כוסות ציר עוף מסיר הבישול של תפוחי האדמה. פירה עד לקבלת תערובת חלקה.
מחצית הכרישה לאורכה, ומשרים במים לניקוי. פרוסה דק.
מוסיפים יין לבן ומבשלים 3 דקות.
בסיר מרק, שלבו את שארית כוס ציר העוף מסיר הבישול של תפוחי האדמה והכרישה המוקפצת. מערבבים פנימה תפוחי אדמה מחית ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל לבן. מבשלים לעקביות הרצויה, מוסיפים עוד ציר במידת הצורך.