מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים
מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, יין, קרם פרש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים, מרק שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ושומר, ו מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים עם קרוטונים תוצרת בית.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שלב את תפוחי האדמה והכרישה על תבנית בשכבה אחת.
מוסיפים את שמן הזית, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל וזורקים לציפוי הירקות באופן אחיד. צולים 40 עד 45 דקות, הופכים אותם עם מרית כמה פעמים במהלך הבישול, עד שהם רכים מאוד.
מוסיפים את הארוגולה וזורקים לאיחוד. צולים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהארוגולה נבולה.
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים מעל 2 מבערים. מערבבים פנימה את היין ו -1 כוס ציר העוף ומבשלים על אש נמוכה, מגרדים חתיכות קלויות פריכות שנדבקות לתבנית.
בקבוצות מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון המצויד בלהב הפלדה, מוסיפים את נוזל התבנית וכ -5 כוסות ציר העוף להכנת מחית.
יוצקים את המחית לסיר גדול או לתנור הולנדי. ממשיכים למחית את הירקות בקבוצות עד שכולם מוכנים ומשולבים בסיר הגדול.
מוסיפים מספיק מ -1 עד 2 כוסות הציר הנותרות להכנת מרק סמיך.
מוסיפים את השמנת, הקרם פרש, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל ובודקים את התבלינים.
כשהוא מוכן להגשה, מחממים את המרק בעדינות ומקציפים פנימה 2 כפות יין לבן ו 1/4 כוס פרמזן.
מגישים חם עם סורג נוסף של פרמזן ושאלוט פריך, אם משתמשים בו.
מחממים את השמן והחמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מגיע ל -220 מעלות צלזיוס על מדחום ממתקים.
מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 עד 40 דקות, עד שהם חומים זהובים עשירים. הטמפרטורה צריכה להישאר מתחת ל -260 מעלות צלזיוס.מערבבים מדי פעם את שאלוט כדי לוודא שהם משחימים באופן שווה.
מוציאים אותם מהשמן בעזרת כף מחוררת, מסננים היטב ומורחים לצינון על מגבות נייר. לאחר שהתייבשו ופריכות, ניתן לאחסן אותם בטמפרטורת החדר, לכסות אותם, למשך מספר ימים.