קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים

מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים
מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מתכון זה משמש 8. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 460 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, יין, קרם פרש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים, מרק שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ושומר, ו מרק כרישה תפוחי אדמה קלויים עם קרוטונים תוצרת בית.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שלב את תפוחי האדמה והכרישה על תבנית בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את שמן הזית, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל וזורקים לציפוי הירקות באופן אחיד. צולים 40 עד 45 דקות, הופכים אותם עם מרית כמה פעמים במהלך הבישול, עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
5
מוסיפים את הארוגולה וזורקים לאיחוד. צולים עוד 4 עד 5 דקות, עד שהארוגולה נבולה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
6
מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים מעל 2 מבערים. מערבבים פנימה את היין ו -1 כוס ציר העוף ומבשלים על אש נמוכה, מגרדים חתיכות קלויות פריכות שנדבקות לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
7
בקבוצות מעבירים את הירקות הקלויים למעבד מזון המצויד בלהב הפלדה, מוסיפים את נוזל התבנית וכ -5 כוסות ציר העוף להכנת מחית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
8
יוצקים את המחית לסיר גדול או לתנור הולנדי. ממשיכים למחית את הירקות בקבוצות עד שכולם מוכנים ומשולבים בסיר הגדול.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
מוסיפים מספיק מ -1 עד 2 כוסות הציר הנותרות להכנת מרק סמיך.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מרקמרק
10
מוסיפים את השמנת, הקרם פרש, 2 כפיות מלח ו -1 כפית פלפל ובודקים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
תיבולתיבול
פלפלפלפל
קרםקרם
מלחמלח
11
כשהוא מוכן להגשה, מחממים את המרק בעדינות ומקציפים פנימה 2 כפות יין לבן ו 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
פרמזןפרמזן
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
מגישים חם עם סורג נוסף של פרמזן ושאלוט פריך, אם משתמשים בו.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
שאלותשאלות
13
מחממים את השמן והחמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהוא מגיע ל -220 מעלות צלזיוס על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ממתקיםממתקים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את השאלוט ומבשלים 30 עד 40 דקות, עד שהם חומים זהובים עשירים. הטמפרטורה צריכה להישאר מתחת ל -260 מעלות צלזיוס.מערבבים מדי פעם את שאלוט כדי לוודא שהם משחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
15
מוציאים אותם מהשמן בעזרת כף מחוררת, מסננים היטב ומורחים לצינון על מגבות נייר. לאחר שהתייבשו ופריכות, ניתן לאחסן אותם בטמפרטורת החדר, לכסות אותם, למשך מספר ימים.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר