מרק כרישה תפוחי אדמה שום
מרק כרישה תפוחי אדמה שום יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה russet, 1/4 qt. מים, כרישה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מרק בייקון, תפוחי אדמה וכרישה עם שום צלוי, שום קלוי, תפוחי אדמה, כרישה ומרק שומר, ו תפוחי אדמה מושלמים, כרישה ומרק בצל עם טוסט גבינת שום (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס ההלבשה ב stockpot גדול על חום בינוני.
להוסיף כרישה; לבשל 5 דקות. או עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים תפוחי אדמה, מים, מלח ופלפל; מכסים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים 15 עד 20 דקות. או עד שתפוחי האדמה יהיו רכים. מגניב 10 דקות.
מוסיפים תערובת כרישה, בקבוצות, לבלנדר; כיסוי. להתמזג עד מחית. חזור לstockpot.
מערבבים בחלב הנותרים 1/4 כוס ההלבשה; לבשל על חום בינוני עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות.
מפזרים עירית רק לפני ההגשה.