קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק לבן חורף

מרק לבן חורף
. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם טימין, פטריות כפתור, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חורף לבן קוסמופוליטן, סנדלר לבן חורף, ו סלט לבן חורף.

הוראות

1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את השום, שאלוט, וג ' ינג ' ר, ומבשלים עד ריחני אבל לא חום, על 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, הכרובית, גזר לבן, ופטריות, ומבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
גזר לבןגזר לבן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האגס, שעועית, חרדל, שמיר, ומערבבים רק עד מחומם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שמירשמיר
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מערבבים ביין ותימין, ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים, ערבוב כל הזמן, עד היין מצטמצם בחצי והוא מתקתק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את מרק העוף. להחזיר את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד ירקות רכים, כ 20 דקות. אפשר למרק להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
מערבבים בקרם, ואם יש צורך, רזה עם מרק עוף נוסף; לשרת חם. אולי תרצה להגיש את המרק הזה למחרת. זה ישתפר בטעם עם הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)