. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם טימין, פטריות כפתור, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: חורף לבן קוסמופוליטן, סנדלר לבן חורף, ו סלט לבן חורף.
הוראות
1
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים את השום, שאלוט, וג ' ינג ' ר, ומבשלים עד ריחני אבל לא חום, על 5 דקות. מערבבים את הבצל הירוק, הכרובית, גזר לבן, ופטריות, ומבשלים ומערבבים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרקרים מחיטה מלאה
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
שאלוט, מגורר או טחון
גזר לבן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את האגס, שעועית, חרדל, שמיר, ומערבבים רק עד מחומם, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
שמיר
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
3
מערבבים ביין ותימין, ולהפוך את החום גבוה. מרתיחים, ערבוב כל הזמן, עד היין מצטמצם בחצי והוא מתקתק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים את מרק העוף. להחזיר את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד ירקות רכים, כ 20 דקות. אפשר למרק להתקרר מעט.
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי מלא. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת, בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את המרק נע לפני שעזב אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול להשתמש בבלנדר מקל ורוטב את המרק נכון בסיר הבישול.