קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מרק לובסטר

מרק לובסטר
מרק לובסטר דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1306 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו ברי, קמח, לובסטרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 69%. נסו לובסטר מאודה עם רוטב עשבי תיבול ומרק לובסטר, מרק לובסטר, ו מרק לובסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלח את הלובסטרים על ידי הצבת סכין חדה ישירות מאחורי ראשו.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
חותכים את הלובסטר חצי לאורכו; הקפד לאסוף את המיצים שייגמרו.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
הסר את הטפרים ואת חתיכות הזנב ולהניח בצד.
4
הסר את שק הראש ואת הכבד ולהשליך אותם; לחתוך את הגוף לחתיכות. לחלופין, אתה יכול להיות מוכר הדגים שלך לעשות את זה.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
5
חום 3 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני להמיס 3 כפות חמאה בו.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את גופי לובסטר קצוצים וראשים ומיצים שלהם, כרישה, 1 בצל, סלרי, גזר, 1/2 הקורנית, 1/2 גרידת התפוז ואת רסק עגבניות. מבשלים עד הקליפות אדומות והירקות רכים, כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
הסר את הסיר מן החום בזהירות לשפוך 1/4 כוס קוניאק. להצית את הקוניאק עם משחק מטבח ארוך ולתת את האלכוהול לשרוף. חזור לחום, מפזרים בקמח, מערבבים ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים מים כדי לכסות ומערבבים את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של הסיר עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את השמנת ומביאים לרתיחה. מיד להקטין את החום בעדינות ומבשלים עד המרק מצטמצם מעובה, על 30 עד 45 דקות. מסננים את זה לתוך סיר נקי העונה עם מלח ופלפל במידת הצורך; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
בינתיים, לחמם את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מחממים את הנותרים 2 כפות שמן זית ו 2 כפות חמאה במחבת ovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבצל שנותר, הקורנית, עלה דפנה וגלידת תפוז יחד עם הגרגרים ונותנים לתערובת להתבשל במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
13
מוסיף את צבתות לובסטר וזנבות; לזרוק מעיל עם שומן וטעמים.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
14
הסר את המחבת מן החום בזהירות לשפוך את הנותרים 1/4 כוס קוניאק. להצית את הקוניאק עם משחק מטבח ארוך ולתת את האלכוהול לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הכניסו את המחבת לתנור וצלו עד שבישלו את חתיכות הלובסטר, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר את חתיכות הלובסטר ולהניח בצד. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להסיר את בשר הלובסטר מן הציפורניים והזנבות. קוצצים את הבשר בערך ומוסיפים אותו למרק המתוח.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מרק ירקותמרק ירקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
17
כדי להגיש, מצקת את המרק לקערות מרק מחוממות. למעלה עם גבינת ברי ועגבניה בגריל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
מצקתמצקת
18
תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
19
שימו את עגבניות הדובדבן על תבנית אפייה, טפטפו אותן בשמן זית, ועשו אותן במלח ופלפל. לצלות אותם עד שהם התפוצצו; להגדיר אותם בצד.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
20
חמאה על הלחם משני הצדדים העליון כל אחד עם כמה פרוסות של ברי. מטגנים עד שהגבינה מבעבעת ומשחימים מעט. למעלה עם העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
21
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. The J. Moreau & Fils Chablis with a 4.2 out of 5 star rating seems like a good match. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
J. Moreau & Fils Chablis
J. Moreau & Fils Chablis
זהב בצבע עם זר פירותי מאוד של סיד ואננס, עם רמז מינרלי קל. טרי מאוד בהתקפה עם פירות בולטים, מבנה צפוף וגימור ארוך טווח, חלק.מגישים אפריטיף או עם צדפות, פירות ים ודגים. גם מושלם עם בשר לבן