מרק לובסטר נאנטאקט דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מרק שמגיש 12. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. אם יש לכם עירית, תפוחי אדמה, זנבות לובסטר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך גדול של 23%. נסו מרק לובסטר נאנטאקט, לובסטר אדום נאנטאקט בקלה אפויה, ו צ'אודר לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בתנור הולנדי בן 6 ליטר על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מקציפים קמח עד לקבלת תערובת חלקה. בהדרגה לטאטא מרק ויין. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק
קמח לכל מטרה
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
בינתיים חותכים קליפות לובסטר עליונות ותחתונות לאורך באמצע. בזהירות להפריד חצאי פגז, בעדינות למשוך בשר לובסטר ב 1 חתיכה מן הפגזים.
מרכיבים שתצטרך
לובסטר
קונכיות פסטה
4
חותכים חצאי קליפה בחצי לרוחב, ומוסיפים למרק.
מרכיבים שתצטרך
מרק
5
חותכים בשר לשניים לאורכו, ואז פורסים אותו לרוחב לחתיכות בגודל ביס. מקררים בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשר
6
כאשר תערובת הקליפה התבשלה 20 דקות, הוסיפו תירס, תפוחי אדמה, מלח ופלפל קאיין. מחזירים את התערובת לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
תפוח אדמה
תירס
מלח
7
הסר פגזים וזורק.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
8
מוסיפים בשר לובסטר, עירית וטרגון לתערובת המרק; מבשלים 6 דקות. מערבבים שמנת, ומבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב.
שאבלי ו שרדונה הם בחירה מצוינת עבור לובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אך שרדוני מאזורים אחרים חייב לפגוע גם במקום. אתה יכול לנסות את לואיס ג ' אדו שאבלי לס קלו גרנד קרו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
לואי ג ' אדו שאבלי לס קלו גרנד קרו
7 "קלימטים" יכולים להיקרא גרנד קרו בשאבליס : פריוסים, בוגרוס, לס קלוס, גרנואיל, בלנשו, ולמור וווד וורסיר. הכרמים האלה ממוקמים כולם בצד ימין של נהר לה סרין, על הגבעה. מצב זה נותן אופי חזק ומלא גוף ליין.כוכב בהיר עם שפה כסופה. יין זה נגזר מענבים הגדלים בא אקלים מכוון לכיוון דרום ודרום מערב הממוקם בתוך הגדול ביותר של שאבלי גרנד קרו, לס קלו. הוא מציע אף בשל מאוד של פירות אבן צהובים, במיוחד אפרסקים, עם רמז של משמש. זהו יין מורכב עם נדיבות ושפע של פירות בשלים, תחושת פה טובה וגימור מפואר.